Optische straling waarschuwing set 2 stickers

waarschuwingssticker wordt gebruikt om mensen te waarschuwen voor het risico op oogschade door optische straling. De sticker wordt bijvoorbeeld gebruikt bij apparaten die laserstraling uitzenden, zoals lasersnijders en lasersintermachines.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.673.la28
-: 24

Optische straling waarschuwingssticker set van 2 stickers

De afmeting per sticker is: 14x18cm

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De ISO 7010 - W027 waarschuwingssticker wordt gebruikt om mensen te waarschuwen voor het risico op oogschade door optische straling. De sticker wordt bijvoorbeeld gebruikt bij apparaten die laserstraling uitzenden, zoals lasersnijders en lasersintermachines. De sticker wordt ook gebruikt bij apparaten die ultraviolette straling uitzenden, zoals zonnebanken en UV-lampen.

Gele driehoekige sticker met een zwart symbool van een oog in een stralenbundel. Het symbool geeft aan dat er een risico is op oogschade door optische straling.

De sticker is bestand tegen chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht, en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis en kan worden aangebracht op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond.

De sticker is een belangrijk veiligheidsmiddel om mensen te beschermen tegen oogschade.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen