Nooddeur Vrijhouden stickers set van 2 stuks

Nooddeur, set van 2 stickers met het duidelijke pictogram en richting pijl is een effectieve manier om mensen te in geval van nood te helpen

Lees meer...
Artikelnummer: 1104.la53
-: 95

Nooddeur en richting verwijzing stickers set van 2 stuks.

De afmeting per sticker is : 10x10cm. groot

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Veiligheid voorop.

Nooduitgangen zijn van essentieel belang voor de veiligheid van mensen in een gebouw. Het is daarom belangrijk dat deze snel gevonden worden en vrij te houden van spullen, zodat ze in geval van nood snel en veilig toegankelijk zijn.

Deze set van 2 stickers met het duidelijke pictogram en richting pijl is een effectieve manier om mensen te in geval van nood te helpen. De stickers zijn goed zichtbaar, en zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl dat bestand is tegen weersinvloeden.

De stickers zijn geschikt voor binnen en buiten.

De stickers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, zonlicht en chemicaliën.

Eenvoudig aan te brengen

De stickers zijn voorzien van een zelfklevende achterkant met luchtkanaaltjes. Hierdoor zijn ze eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen.

Bestel nu en zorg voor veilige nooduitgangen

Bestel deze set van 2 Nooddeur Vrijhouden stickers vandaag nog en zorg ervoor dat uw nooduitgangen altijd vrij en gevonden worden.

Specificaties

  • Afmeting per sticker: 10 cm x 10 cm
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Bestand tegen weersinvloeden
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Vervaardigd van hoogwaardig vinyl
0 sterren op basis van 0 beoordelingen