Niet parkeren brandweer doorgang verkeersbord sticker

Niet parkeren brandweer doorgang verkeersbord sticker

Lees meer...
Artikelnummer: 1205.la63
-: 23

Niet parkeren brandweer doorgang verkeersbord sticker

De afmeting is ⊘ 20 cm. groot.

Een duidelijke manier aan om de doorgang vrij te houden in verband met brandweer doorgang.

  • De allerhandestickers zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik.

  • Voor extra bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

  • Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

  • Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

  • De kleefstof is op acrylbasis, zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.

Allerhande stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer vervaardigd. Zo kunnen wij elke tekening/foto omzetten naar een sticker, dit in iedere gewenste vorm en afmeting.

Stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets.

De niet parkeren brandweer doorgang verkeersbord sticker is een duidelijke manier om de doorgang vrij te houden in verband met brandweer doorgang.

De sticker is ⊘ 20 cm. groot en is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De sticker is voorzien van een transparante beschermlaag die de sticker beschermt tegen beschadiging en vuil. De sticker is geschikt voor binnen en buiten gebruik en is bestand tegen chemische producten, extreme temperaturen, regen en zonlicht. De kleefstof is op acrylbasis en kan op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond worden aangebracht.

De sticker is een goede manier om te voorkomen dat er geparkeerd wordt in de doorgang van de brandweer. Dit is belangrijk omdat de brandweer in geval van nood snel moet kunnen ingrijpen. De sticker is een duidelijke waarschuwing voor automobilisten en kan helpen om ongelukken te voorkomen.

Hier zijn enkele voordelen van de niet parkeren brandweer doorgang verkeersbord sticker:

  • De sticker is duidelijk en gemakkelijk te zien.

  • De sticker is bestand tegen weersinvloeden en beschadiging.

  • De sticker is geschikt voor binnen en buiten gebruik.

  • De sticker is eenvoudig aan te brengen

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen