Niet parkeren brandweer doorgang verkeersbord sticker

Niet parkeren brandweer doorgang verkeersbord sticker een duidelijke manier om te voorkomen dat er geparkeerd wordt in de doorgang van de brandweer.

Lees meer...
Artikelnummer: 1205.la63
-: 99

Niet parkeren brandweer doorgang sticker. Zorg ervoor dat de brandweer altijd kan doorrijden.

De afmeting van deze grote sticker is: Ø 20 cm.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Iedereen wil dat de brandweer snel ter plaatse kan zijn in geval van nood. Maar dat kan alleen als er voldoende ruimte is voor de brandweerwagens om te manoeuvreren. Daarom is het belangrijk om de doorgangen van de brandweer vrij te houden.

Probleem:

Helaas gebeurt het nog te vaak dat er geparkeerd wordt in de doorgang van de brandweer. Dit kan ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld als de brandweer niet snel genoeg ter plaatse kan zijn bij een brand of een ongeval.

Oplossing:

De niet parkeren brandweer doorgang verkeersbord sticker is een duidelijke en effectieve manier om te voorkomen dat er geparkeerd wordt in de doorgang van de brandweer.

De sticker is groot en duidelijk zichtbaar, en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden en beschadiging.

Voordelen:

  • De sticker is duidelijk en gemakkelijk te zien.
  • De sticker is bestand tegen weersinvloeden en beschadiging.
  • De sticker is geschikt voor binnen en buiten gebruik.
  • De sticker is eenvoudig aan te brengen.

Bescherm de brandweer en zorg ervoor dat ze altijd kunnen doorrijden. Bestel nu uw niet parkeren brandweer doorgang verkeersbord sticker!

Extra informatie:

De sticker kan worden aangebracht op vrijwel elke vlakke ondergrond, zoals een deur, tegels of glas. De kleefstof is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de sticker goed blijft plakken. 

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen