Muis op de trap decoratie sticker set

Muis op de trap decoratie sticker set. Walldecor muisjes decoratie stickers worden gemaakt van een transparante folie. Een folie die heel gemakkelijk zonder luchtbellen en vouwen aan te brengen is.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.259B.WD la9
-: 21

Muizen decoratie stickers.

Er zit een muis waar op de trap nou daar…….

Je kunt deze walldecor stickers zelf op een raam gebruiken, zo krijg je binnen en buiten een super leuk geheel.

Walldecor muisjes decoratie stickers worden gemaakt van een transparante folie.

Een folie die heel gemakkelijk zonder luchtbellen en vouwen aan te brengen is. Dat komt omdat de lijm is aangebracht in lijntjes tussen die lijntjes ontstaan als het ware luchtkanaaltjes waardoor je een teveel aan lucht met je hand kunt wegleiden. De folie is ook weer heel gemakkelijk te verwijderen. Deze raam-, muurfolie is daarom goed te herpositioneren én snel en schoon weg te halen als je de stickers niet meer nodig hebt.

 

  • Let op! Alleen op een ondergrond van pvc heb je na verloop van tijd kans dat er lijmresten achterblijven bij het verwijderen.

De Walldecor decoratie stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer geproduceerd. Zo kunnen wij van uw eigen ontwerp ook een decoratie maken vraag gerust naar de mogelijkheden.

De hechting van de stickers is uitstekend op alle schone, droge en gladde ondergronden.

  • Behang & Muurverf: Uitstekend.

Laat nieuw geschilderde wanden minimaal 2 weken drogen en uitharden alvorens de decoratie stickers worden aangebracht.

  • Gewone verf: Uitstekend.
  • Beton: Goed, mits behandeld met voorstrijk of muurverf minimaal 2 weken drogen en uitharden alvorens de decoratie stickers worden aangebracht.
  • Stucwerk: Goed, mits glad en voorbehandeld met voorstrijk of muurverf.
  • Glas: Uitstekend.
  • Glasweefsel- behang: Meestal goed, maar enig risico o.a. afhankelijk van structuur. Structuur van het behang zal zichtbaar zijn.

Hout: Uitstekend, mits geschilderd.

Walldecor wand- meubeldecoratie stickers: kinderkamer muursticker, meubelsticker, deursticker, wandklevers, tekst muursticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen