Maximaal 2 personen in deze ruimte sticker.

Maximaal 2 personen in deze ruimte sticker. De sticker kan worden gebruikt in verschillende situaties, bijvoorbeeld in kleine ruimtes waar het belangrijk is dat er niet te veel mensen tegelijkertijd binnen zijn

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.489.la23
-: 24

De sticker "Maximaal 2 personen in deze ruimte" is een veiligheidssticker die aangeeft dat er maximaal één persoon in een bepaalde ruimte mag zijn.

De sticker is 14x18 cm groot en is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De sticker is geschikt voor binnen en buitengebruik en is goed te reinigen.

De sticker is voorzien van een transparante beschermlaag die de sticker beschermt tegen UV-straling en beschadiging. De sticker is ook goed schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De sticker is gemaakt door JERMA en wordt in eigen beheer vervaardigd. De sticker kan op maat gemaakt worden, dus je kunt de sticker bestellen in elke gewenste vorm en afmeting.

De sticker is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De achterkant van de sticker is voorzien van luchtkanaaltjes waardoor de sticker eenvoudig aan te brengen is zonder luchtbellen. Eventuele luchtbellen kun je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uitwrijven.

De sticker is bestand tegen chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de sticker op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond kan worden aangebracht.

De sticker kan worden gebruikt in verschillende situaties, bijvoorbeeld in kleine ruimtes waar het belangrijk is dat er niet te veel mensen tegelijkertijd binnen zijn, zoals in een lift, een toilet of een kamer met medische apparatuur. 

Hier zijn enkele voorbeelden van hoe de sticker kan worden gebruikt:

  • In een lift: De sticker kan worden aangebracht op de binnenkant van de liftdeur. De sticker geeft aan dat er maximaal één persoon in de lift mag zijn.
  • Op een toilet: De sticker kan worden aangebracht op de deur van het toilet. De sticker geeft aan dat er maximaal één persoon in het toilet mag zijn.
  • In een kamer met medische apparatuur: De sticker kan worden aangebracht op de deur van de kamer. De sticker geeft aan dat er maximaal één persoon in de kamer mag zijn om de medische apparatuur te bedienen.

De sticker is een eenvoudige manier om mensen te waarschuwen voor een mogelijk gevaar of om ze aan te wijzen op een belangrijk punt.

De sticker is gemaakt van duurzame materialen en is bestand tegen verschillende invloeden.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen