Handen wassen met zeep en water stickers in vrolijke kinderkleuren set van 3 stickers

De stickers "Handen wassen met zeep en water" zijn een leuke en speelse manier om kinderen aan te moedigen om hun handen regelmatig te wassen.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.249A.la13
-: 24

De stickers "Handen wassen met zeep en water" zijn een leuke en speelse manier om kinderen aan te moedigen om hun handen regelmatig te wassen.

De stickers zijn verkrijgbaar in een set van 3 stuks

Afmeting 1 stuks Ø15 cm en twee stickers van Ø10 cm.

Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De stickers zijn gemaakt van vinyl en hebben een zelfklevende achterkant. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik en zijn bestand tegen weersinvloeden en mechanische beschadigingen.

De stickers zijn voorzien van een afbeelding van een kind dat zijn handen wast, en de tekst "Handen wassen met zeep en water". De stickers kunnen op verschillende plaatsen worden aangebracht, zoals in de badkamer, op de spiegel of op de deur van het toilet.

De stickers zijn een effectieve manier om kinderen te leren hoe belangrijk het is om hun handen te wassen. Ze zijn leuk en aantrekkelijk, en ze helpen kinderen om het belang van hygiëne te begrijpen.

Hier zijn enkele voordelen van de stickers "Handen wassen met zeep en water":

  • Ze zijn leuk en speels, waardoor ze kinderen aanspreken.
  • Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.
  • Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en mechanische beschadigingen.
  • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

De stickers zijn een goede investering voor ouders en verzorgers die hun kinderen willen leren om hun handen regelmatig te wassen.0 sterren op basis van 0 beoordelingen