Geen colportage sticker set van 5 stickers

Geen colportage sticker set van 5 stickers De stickers zijn bedoeld om te worden gebruikt om colportage te weigeren. Colportage is het aan huis verkopen van goederen of diensten.

Lees meer...
Artikelnummer: 2022.918.la44
-: 21

Geen colportage sticker set van 5 stickers (genoeg stickers om samen met je buren aan te schaffen)

De afmeting per sticker is: 5x8,5 cm. 

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Ben jij ook zo moe van die vervelende colporteurs die aan je deur komen? Wil je eindelijk weer eens in alle rust thuis kunnen zijn? Dan is de "Geen colportage sticker set van 5 stickers" precies wat je zoekt!

Met deze set van 5 stickers geef je duidelijk aan dat je geen colportage wilt ontvangen. De stickers zijn groot en duidelijk, dus colporteurs zullen ze niet kunnen missen.

De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Hierdoor zijn ze duurzaam en weerbestendig. Je kunt ze dus met een gerust hart op je brievenbus, deurbel of een ander zichtbaar punt in de buurt van je voordeur plakken.

De stickers zijn eenvoudig aan te brengen. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en vetvrij is. Breng de sticker aan op een effen vlak en wrijf hem stevig aan om luchtbellen te verwijderen.

Set van 5 stickers die je jarenlang plezier zullen geven. Bestel ze dus vandaag nog en geniet weer eens van rust aan je deur!

Hier zijn nog enkele voordelen van de "Geen colportage sticker set van 5 stickers":

  • Duurzaam en weerbestendig
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Duidelijke boodschap
  • Betaalbare prijs

Bestel vandaag nog en geniet weer eens van rust aan je deur!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen