Geboorteraamsticker baby voetjes een jongen blauw

Geboorte raamsticker Geboren het is een Jongen  compleet met een set XL voeten zo laat je pas echt duidelijk zien dat er een jongen  is geboren

Lees meer...
Artikelnummer: 1037.la16
-: 99

Geboorte raamsticker Geboren het is een Jongen  compleet met een set XL voeten zo laat je pas echt duidelijk zien dat er een jongen  is geboren! 

Natuurlijk maken wij haast met het versturen van je bestelling. Deze gaat vandaag of de eerstvolgende werkdag op de post.

Met deze vrolijke raamsticker deel je op een originele manier het nieuws dat jullie gezin is uitgebreid met een zoon!

De afmeting de tekst Jongen is 9 x 41cm. groot 

De babyvoetjes zijn ieder wel 28 x 18 cm. groot.

 De geboorte stickers zijn eenvoudig aan te brengen op elk vlak oppervlak, zoals een raam, deur, meubelstuk of muur. De folie is te verwijderen, maar is niet herbruikbaar.

Voordelen:

  • Originele manier om het geboortenieuws te delen
  • Hoogwaardig vinyl
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Te verwijderen
  • Niet Herbruikbaar
  • Buiten aanbrengen!

Algemene tekst voor een geboorte raamsticker:

Bestel nu een vrolijke geboorte raamsticker en deel het nieuws van de geboorte van jullie dochtertje, zusje, zoon of broertje met iedereen!

Een geboorte is een bijzondere gebeurtenis die je graag met de hele wereld wilt delen. Met een leuke geboorte raamsticker kun je op een opvallende en vrolijke manier aankondigen dat er een nieuw leven is geboren.

Het is een oude traditie die oorspronkelijk uit Duitsland komt. Het begon ooit met een ooievaar in de tuin, maar tegenwoordig zie je leuke geboorte raamstickers hiermee deel je op een vrolijke manier dat er een jongen, of meisje is geboren en iedereen mag het weten!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen