Geboorte raamsticker Hoera een tweeling 2 jongens

Geboorte raamsticker hoera een Tweeling 2 Jongens Vrolijk nieuws! De Tweeling is geboren. De geboorte van een tweeling is een bijzondere gebeurtenis.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.299A.la13
-: 20

Geboorte raamsticker hoera een Tweeling 2 Jongens

Vrolijk nieuws! De Tweeling is geboren.

De geboorte van een tweeling is een bijzondere gebeurtenis. Met deze vrolijke raamsticker laat je iedereen weten dat er twee nieuwe lievelingen zijn geboren.

Deze raamsticker breng je buiten op de raam aan de verschillende onderdelen hebben een afmeting van: Tekst 10 x 56 cm. groot De rompertjes zien ieder 20 cm. groot.

Natuurlijk maken wij haast met het versturen van je bestelling. Deze gaat vandaag of de eerstvolgende werkdag op de post.

Voordelen:

  • Onvergetelijke aankondiging: Een geboorte raamsticker is een unieke manier om de geboorte van je kind aan te kondigen. Iedereen mag het weten.
  • Opvallend en vrolijk: Onze raamstickers zijn gemaakt in vrolijke kleuren en met leuke ontwerpen. Ze zullen zeker de aandacht trekken van voorbijgangers.
  • Hoogwaardig materiaal: Onze raamstickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  • Eenvoudig aan te brengen: Onze raamstickers zijn gemakkelijk aan te brengen. Je hebt er geen gereedschap voor nodig.

Bestel vandaag nog en laat iedereen weten dat jullie tweeling is geboren!

Het is een oude traditie die oorspronkelijk uit Duitsland komt. Het begon ooit met een ooievaar in de tuin, maar tegenwoordig zie je uiteenlopende ontwerpen en thema’s. Met een leuke raamsticker  deel je op een duidelijke manier dat er een Jongen, of Meisje is geboren en iedereen mag het weten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen