Eendjes en de vogels niet voeren waarschuwing sticker.

Eendjes en de vogels niet voeren waarschuwing sticker De afmeting is: 20 cm. Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag.

Lees meer...
Artikelnummer: 2022.930.la45
-: 23

Eendjes en de vogels niet voeren waarschuwing sticker..

De afmeting is: 20 cm. 

Verzenden binnen Nederland is GRATIS, Levering: Uw bestelling wordt dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag als brievenbuspost verzonden.

Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

AllerhandeStickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd. Zo kunnen wij elke sticker met opdruk en in gewenste vorm voor je verzorgen. (stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets)

Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen