JERMA decoraties - Vogels raamstickers set 31 vogels stickers voor op de raam of windscherm

Vogelbescherming raamstickers set van 31 vogelstickers

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 011.640
-: 25

Vogels raamstickers set 31 vogels stickers voor op de raam of windscherm
-
Zorg met deze vogelbescherming  raamstickers dat vogelts niet meer tegen de raam vliegen, of dat je er zelf niet tegen raam loopt. De lijnen van de vogels lijken van dichtbij niet helemaal strak maar als je ze op de ruit hebt aangebracht zie je pas echt het mooie maar boven al het vogelbeschermende resultaat
 
Zo bescherm je de jongevogeltjes en aanbrengen van de vogelbescherming raamstickers set van 31 vogelstickers op de raam is zeker niet moeilijk.
-

  • De afmeting van het vel waar de vogelsticker elk appart op staan is 56 x 83 cm. groot.
  • Kleur?  Deze kies natuurlijk je zelf uit.
  • -
  • De JERMA vogeldecoratie stickers zijn gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie. Zo is de kleur aan de binnen kant en de buitenkant van de ramen gelijk is van kleur. Vogelstickers zijn zeker geschikt voor op de binnen en buiten zijde van de raam.
  • -
  • Deze decoratie vogels zijn aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, een windscherm maar ook op de meubels, deuren etc.

Is deze set met vogels net te groot of veel te veel vogelstickers? Kijk dan zeker even verder op onze website hebben wij een compleet assortiment voor het beschermen van de vogels die tegen de ramen vliegen. Keuze uit ruim 20 kleuren zo past er altijd een set vogelstickers bij uw raam of windscherm. Maar heeft u net wat meer ramen dan is deze Vogelbescherming raamstickers set van 31 vogelstickers zeker een aanrader. 

vogels tegen windscherm: vogels tegen windscherm, vogelbescherming, dode vogeltjes, tegen de raam vliegen,
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen