Vogels raamstickers 31 stuks vogelstickers voor raam of windscherm

Vogels raamstickers 31 stuks vogelstickers voor raam of windscherm. De afmeting van het vel waar de vogelsticker elk apart op staan is 56 x 83 cm. groot en in een kleur naar keuze. Zorg met deze vogelbescherming  raamstickers dat vogels niet meer tegen de

€19,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 011.640
-: 12

Vogels raamstickers 31 stuks vogelstickers voor raam of windscherm.

De afmeting van het vel waar de vogelsticker elk apart op staan is 56 x 83 cm. groot en in een kleur naar keuze.

Zorg met deze vogelbescherming  raamstickers dat vogels niet meer tegen de raam vliegen, of dat je er zelf niet tegen raam loopt. De lijnen van de vogels lijken van dichtbij niet helemaal strak maar als je ze op de ruit hebt aangebracht zie je pas echt het mooie maar boven al het vogelbeschermende resultaat
 
Zo bescherm je de jonge vogeltjes, en aanbrengen van de vogelbescherming raamstickers is niet moeilijk.

  • De JERMA vogeldecoratie stickers zijn gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie. Zo is de kleur aan de binnen kant en de buitenkant van de ramen gelijk is van kleur. Vogelstickers zijn zeker geschikt voor op de binnen en buiten zijde van de raam.
  • -
  • Deze decoratie vogels zijn aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, een windscherm maar ook op de meubels, deuren etc.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar jerma.decoraties@gmail.com (er kan vaak meer dan je denkt)

Vogels raamstickers 31 stuks vogelstickers voor raam of windscherm

vogels tegen windscherm: vogels tegen windscherm, vogelbescherming, dode vogeltjes, tegen de raam vliegen,
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen