Boerderij meubel-, muurstickers set 13 dieren

Boerderij meubel-, muurstickers set 13 dieren Set van 13 heel herkenbare boerderij dieren uitgevoerd in eenvoudige dierentekening in zachte kleuren.  De set bestaat uit 6 scheets van ieder 21x29 cm. met daarop de 13 dieren

Lees meer...
Artikelnummer: 2019.157 WD la 07
-: 19

Boerderij meubel-, muurstickers set 13 dieren. gemaakt van Gekkotex muur stickerfolie.

Heel herkenbare boerderij dieren uitgevoerd in zachte kleuren. 
De set bestaat uit 6 decoratie vellenvan 21x29cm groot met daarop de 13 dieren die ieder apart en naar eigeninzicht aan kunt brengen. 

Fleur het interieur met zelfklevende decoratie stickers. Zo creëer je een echte eyecatcher in iedere kamer

Levering: Uw bestelling wordt deze of de eerstvolgende werkdag als brievenbuspost verstuurd.

Gekkotex is een zelfklevend polyester met matte textiel uitstraling. Dit materiaal is gemakkelijk te verwijderen, kreukvrij en herpositioneerbaar. Het is spat waterbestendig, scheurvast en niet hard-hechtend waardoor het de ondergrond niet aantast. Je kunt Gekkotex decoraties snel en bubbelvrij op elke gladde, vlakke oppervlakte plakken.

Let op: Laat een geverfde of pas behangen wand minimaal twee weken drogen. Bevat de gebruikte muurverf siliconen? vraag dan eerst even een teststrookje aan.

De folie is voorzien van een zelfklevende lijmlaag met noppenstructuur, ofwel 'dotjes'. Dit zorgt ervoor dat je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij op vlakke ondergronden kunt plakken. Je kunt de folie makkelijk herpositioneren en verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Deze muursticker folie is overal te gebruiken en kun je dus op veel verschillende  ondergronden gebruiken. Tot zes maanden na het aanbrengen van de decoratiestickers is de folie eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten na te laten. Ook geschikt voor op ruwe oppervlakten zoals beton, baksteen, stucwerk of tegels.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen