Knellingsgevaar waarschuwing set 2 stickers 14x18 cm

Deze sticker kan worden gebruikt om te waarschuwen voor een beknellingsgevaar in een werkomgeving. De sticker kan worden aangebracht op machines, apparaten, installaties of andere objecten waar een beknellingsgevaar bestaat

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.625.la27
-: 249
De afmeting van deze grote sticker is: 14x18cm.
Levering: Uw bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Deze stickers zijn een waarschuwingssticker volgens ISO 7010. Het pictogram op de sticker geeft aan dat er een beknellingsgevaar is. Het pictogram bestaat uit een driehoekige vorm met een zwarte rand in de driehoek staat een persoon die vastzit tussen twee objecten.

De stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant.

De stickers zijn voorzien van een transparante beschermlaag die de sticker beschermt tegen UV-straling en beschadiging.

De sticker is ook goed schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

De sticker is bestand tegen chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht en mechanische invloeden. De kleefstof is op acrylbasis en kan op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond worden aangebracht.

De sticker wordt in eigen beheer vervaardigd door JERMA.nl. JERMA.nl kan elke tekening omzetten naar een sticker in iedere gewenste vorm en afmeting. Een prijsopgave is altijd gratis.

Toepassing

Deze sticker kan worden gebruikt om te waarschuwen voor een beknellingsgevaar in een werkomgeving. De sticker kan worden aangebracht op machines, apparaten, installaties of andere objecten waar een beknellingsgevaar bestaat.

Voorbeelden van toepassingen

  • Machinerie met draaiende of bewegende delen
  • Deuren of luiken die onverwacht kunnen sluiten
  • Gaten of openingen waar iemand in kan vallen
  • Ruimtes waar mensen kunnen worden bekneld door vallende objecten

Veiligheid

Het is belangrijk om beknellingsgevaar te voorkomen. Door het plaatsen van een waarschuwingssticker wordt het risico op ongelukken verminderd.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen