Asbest sticker aanwezig informatie sticker

Asbest sticker aanwezig informatie sticker. Rood zwart en wit gekleurde waarschuwingssticker met pictogram en tekst voor waarschuwen van de aanwezigheid van asbest. Verpakkingsmaterialen die asbest of asbesthoudend materialen bevatten moeten wettelijk zi

Lees meer...
Artikelnummer: 955.la46
-: 23

Asbest sticker aanwezig informatie sticker. (voorzichtig asbest)

Afmeting per sticker is 17,5 x 25 cm. groot

Verzenden binnen Nederland is GRATIS, Levering: Uw bestelling wordt dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag als brievenbuspost verzonden.

Rood zwart en wit gekleurde waarschuwingssticker met pictogram en tekst voor waarschuwen van de aanwezigheid van asbest. Verpakkingsmaterialen die asbest of asbesthoudend materialen bevatten moeten wettelijk zijn voorzien van de juiste aanduiding en markeringen.

Tekst: VOORZICHTIG BEVAT ASBEST - Het inademen van asbeststof is schadelijk voor de gezondheid. Houdt u aan de veiligheidsvoorschriften (Nederlandse tekst) Andere talen zijn te bestellen op aanvraag. Deze kunt u aanvragen via een mail aanvragen

Asbesthoudende producten moeten voorzien zijn van een waarschuwingssticker volgens het product besluit. Deze asbest sticker valt onder de Iso 7010 en en NEN 3011 normering en volstaat voor de arbeidsinspectie.

Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

AllerhandeStickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd. Zo kunnen wij elke sticker met opdruk en in gewenste vorm voor je verzorgen. (stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets)

Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen