Alleen toiletpapier doorspoelen sticker

De sticker "Alleen toiletpapier doorspoelen" is een eenvoudige manier om bezoekers van uw toilet te informeren dat er niets in de wc mag worden gegooid

Lees meer...
Artikelnummer: 2021.515.la38
-: 22

De sticker "Alleen toiletpapier doorspoelen" is een eenvoudige manier om bezoekers van uw toilet te informeren dat er niets in de wc mag worden gegooid.

De afmeting van deze grote sticker is: 17x25 cm.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De sticker is een goede manier om wc-verstoppingen te voorkomen. Veel mensen gooien onbedoeld dingen in de wc die daar niet thuishoren, zoals maandverband, luiers, wattenstaafjes en doekjes. Deze dingen kunnen de afvoer verstoppen, waardoor het toilet niet meer goed doorspoelt.

De sticker "Alleen toiletpapier doorspoelen" is een eenvoudige manier om bezoekers van uw toilet te informeren dat er niets in de wc mag worden gegooid.

De sticker is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De sticker is voorzien van een heldere transparante beschermlaag die de sticker beschermt tegen UV-straling, beschadiging en schoonmaakmiddelen.

De sticker is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De sticker is bestand tegen extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht.

De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de sticker op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond kan worden aangebracht.

De alleen toilet papier doorspoelen sticker is bij Jerma Allerhandesticker verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

De sticker is een betaalbare manier om uw toilet te beschermen tegen verstoppingen. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen