AED apparaat in dit voertuig aanwezig sticker set 2 stuks

AED apparaat in dit voertuig aanwezig sticker set 2 stuks

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.729.la29
-: 995

AED apparaat in dit voertuig aanwezig.

De afmeting per AED sticker is 25 x 9 cm. groot.

Helder gekleurde duidelijk herkenbaar sticker die aangeeft dat er hulp geboden kan worden.

Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.

Allerhande stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer vervaardigd. Zo kunnen wij elke tekening omzetten naar een sticker dit in iedere gewenste vorm en afmeting. Stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets.

Een muursticker opplakken lijkt eenvoudig, maar gaat vaak mis, waardoor er luchtbellen of lelijke streken onder je sticker ontstaan. Gebruik daarom een creditcard of liniaal om je muursticker glad te strijken. Daarnaast is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de muur geen vuil of stof bevat, dus maak deze altijd goed schoon voordat je de muursticker plakt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen