Vuurwerk niet toegestaan verkeersbord sticker set 2 stuks

Vuurwerk niet toegestaan verkeersbord sticker set 2 stuks Allerhande stickers zijn geschikt voor binnen en buitengebruik en zijn goed te reinigen.

Lees meer...
Artikelnummer: 976.la48
-: 23

Vuurwerkverboden sticker set van 2 stuks.

De afmeting per sticker is 13 x 20 cm. groot

Met deze duidelijk herkenbare verkeersbord stickers geef je op een eenvoudige manier aan dat deze plek gereserveerd is om goederen in of uit te laden.

Allerhande stickers zijn geschikt voor binnen en buitengebruik en zijn goed te reinigen.

Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Allerhande stickers worden door JERMA in eigen beheer vervaardigd.

Zo kunnen wij elke sticker met opdruk en in gewenste vorm voor je verzorgen. (stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets)

Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen