Vissen decoratie stickers diep in de zee.

Vissen decoratie stickers diep in de zee. Of je nu de wanden van de babykamer of kinderkamer op wil vrolijke zonder hier veel voor te hoeven doen dan heb je aan deze raam,- meubel-, muurstickers de oplossing om er iets leuks van te maken.

Lees meer...
Artikelnummer: 2019.237A WD la8
-: 20

Vissen decoratie stickers diep in de zee.

De afmeting van de in totaal 21 decoratie stickers is (ongeveer)  A = ±29x11, B= ±17x8, C= ±24x9, D= ±5x5, E = ±20x10, F = ±11x6 en G = ±8x4 cm. groot. 

Of je nu de wanden van de babykamer of kinderkamer op wil vrolijke zonder hier veel voor te hoeven doen dan heb je aan deze raam,- meubel-, muurstickers de oplossing om er iets leuks van te maken.

Je kunt de walldecor stickers zelf op een raam gebruiken, zo krijg je binnen en buiten een super leuk geheel.

Walldecor decoratie stickers worden gemaakt van Easy dot folie

Easy dot is een folie die heel gemakkelijk zonder luchtbellen en vouwen aan te brengen is. Dat komt omdat de belijming uit hele kleine dotjes lijm bestaat. Tussen die dotjes lijm ontstaan als het ware luchtkanaaltjes waardoor je een teveel aan lucht met je hand kunt wegleiden. De dotjes lijm blijven dotjes, ze lopen niet uit. Daardoor kun je de folie ook weer heel gemakkelijk (helemaal of een stukje) lostrekken zonder dat er lijmresten achterblijven. De Easy dot raam-, muurfolie is daarom goed te herpositioneren én snel en schoon weg te halen als je de stickers niet meer nodig hebt. 

  • Let op! Alleen op een ondergrond van pvc heb je na verloop van tijd kans dat er lijmresten achterblijven bij het verwijderen.

De Walldecor decoratie stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer geproduceerd. Zo kunnen wij van uw eigen ontwerp ook een decoratie maken vraag gerust naar de mogelijkheden.

De hechting van de stickers is uitstekend op alle schone, droge en gladde ondergronden.

  • Behang & Muurverf: Uitstekend. 

Laat nieuw geschilderde wanden minimaal 2 weken drogen en uitharden alvorens de decoratie stickers worden aangebracht.

  • Gewone verf: Uitstekend. 
  • Beton: Goed, mits behandeld met voorstrijk of muurverf minimaal 2 weken drogen en uitharden alvorens de decoratie stickers worden aangebracht. 
  • Stucwerk: Goed, mits glad en voorbehandeld met voorstrijk of muurverf. 
  • Glas: Uitstekend.
  • Glasweefsel- behang: Meestal goed, maar enig risico o.a. afhankelijk van structuur. Structuur van het behang zal zichtbaar zijn. 

Hout: Uitstekend, mits geschilderd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen