Snelheidssticker zwart/wit max. 100 km

Snelheidsstickers voor vrachtwagens zijn verplicht in verschillende landen in Europa. De te gebruiken sticker verschilt per land.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.795.la30
-: 21

100 KM snelheidssticker zwart wit  

De afmeting van deze grote sticker is: Ø20cm 

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Snelheidsstickers voor vrachtwagens zijn verplicht in verschillende landen in Europa. De te gebruiken sticker verschilt per land. In Nederland is de sticker met een maximale snelheid van 60 kilometer per uur verplicht op wegen buiten de bebouwde kom.

Meerdere stickers

Omdat een vrachtwagen meerdere landen doorkruist, zitten er vaak meerdere stickers achterop de truck. Zo moet een vrachtwagen in Italië verplicht twee stickers hebben: een met een maximale snelheid van 60 kilometer per uur en een met een maximale snelheid van 80 kilometer per uur.

UV-bescherming en beschermlaag

De stickers zijn voorzien van een transparante beschermlaag voor extra UV-bescherming en tegen beschadiging. De beschermlaag zorgt er ook voor dat de stickers goed schoon te maken zijn met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Materiaal en weerstand

Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

Aanbrengen

De sticker is eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes onder de sticker uit.

Een vraag?

Wil je een andere snelheidssticker of een sticker met een andere afmeting of vorm? Stel je vraag via [email protected]

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen