Afvalbak recycling foto sticker set

Recycling sticker set foto stickers. Bestel nu je JERMA Recycling Foto Sticker Set en help mee om de wereld een beetje schoner te maken!

Lees meer...
Artikelnummer: 962.la46
-: 189

Wil jij recycling ook makkelijker maken? Gebruik dan deze Recycling Foto Sticker Set.

De set bestaat uit 6 recycling sticker met een afmeting van 9,5x10 cm. zijn dit duidelijke en eenvoudig herkenbare stickers.

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

Recycling is belangrijk voor het milieu, maar het kan soms lastig zijn om te onthouden welke afvalstroom in welke afvalbak thuishoort. Met de JERMA Recycling Foto Sticker Set maak je het voor iedereen een stuk makkelijker.

Voordelen:

 • Herkenbare afbeeldingen: De stickers zijn voorzien van duidelijke afbeeldingen van de verschillende afvalstromen. Zo weet je altijd zeker dat je afval op de juiste manier wordt gesorteerd.
 • Geschikt voor binnen en buiten: De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en voorzien van een UV-beschermlaag. Hierdoor zijn ze bestand tegen weersinvloeden en kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt.
 • Makkelijk aan te brengen: De stickers zijn voorzien van een zelfklevende achterkant en luchtkanalen. Hierdoor zijn ze eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen.
 • Gegarandeerd kwaliteit: De stickers worden in eigen beheer vervaardigd door JERMA. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Bestel vandaag nog je JERMA Recycling Foto Sticker Set en maak recycling een stuk makkelijker!

Extra informatie:

 • De set bestaat uit 6 stickers: papier, plastic, glas, gft, restafval en compost.
 • De stickers zijn 9,5 x 10 cm groot.

Suggesties voor verbetering:

 • De tekst zou nog persoonlijker kunnen worden gemaakt door de potentiële klant aan te spreken. Bijvoorbeeld door te zeggen: "Wil jij recycling ook makkelijker maken?"
 • De tekst zou nog concreter kunnen worden gemaakt door een voorbeeld te geven van hoe de stickers kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld door te zeggen: "Breng de stickers aan op je afvalbakken en help zo mee om de wereld een beetje schoner te maken."

Recycling begint bij jou thuis, breng deze stickers aan op je afvalbakken om er zo voor te zorgen dat het afval bij jou thuis gesorteerd

Wil jij recycling ook makkelijker maken? Breng dan de JERMA Recycling Foto Sticker Set aan op je afvalbakken. Zo weet je altijd zeker dat je afval op de juiste manier wordt gesorteerd.

 • Herkenbare afbeeldingen: De duidelijke afbeeldingen van de verschillende afvalstromen zorgen ervoor dat je nooit meer vergeet in welke afvalbak je afval moet doen.
 • Geschikt voor binnen en buiten: De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn bestand tegen weersinvloeden. Zo kun je ze zowel binnen als buiten gebruiken.
 • Makkelijk aan te brengen: De stickers zijn voorzien van een zelfklevende achterkant en luchtkanalen. Hierdoor kun je ze eenvoudig en zonder luchtbellen aanbrengen.
 • Gegarandeerd kwaliteit: De stickers worden in eigen beheer vervaardigd door JERMA. Zo ben je verzekerd van een hoogwaardig product.

Bestel vandaag nog je JERMA Recycling Foto Sticker Set en maak recycling een stuk makkelijker!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen