Plastic afvalbak recycling sticker

Plastic, Kunststof recycling logo, kliko sticker. Afmeting sticker 20 x 26 cm. Voor elke afvalstroom is er een standaard kleur beschikbaar. (Goed om te weten Elke andere uitvoering is mogelijk)

Lees meer...
Artikelnummer: 2018.133.la 5
-: 399

Plastic / Kunststof Recycling logo sticker.

Afmeting sticker ±20 x 26 cm. groot.

Voor elke afvalstroom is er een standaard kleur beschikbaar.

De recycling stickers worden in eigen huis met de meest moderne apparatuur geproduceerd dit met gebruikmaking van een eerste kwaliteit folie welke voorzien wordt van een kunststof beschermlaag zodat de stickers beschermt zijn en zo lang meegaan.

LET OP is dit niet het model dat u zoekt geen probleem elke andere uitvoering is mogelijk! Stel uw vraag via deze e-mail link: [email protected]

Recycling stickers bestellen: hoe groot wil je het hebben? Stickers bedrukken we tot een breedte van wel 140 cm breed en zo lang als je ze maar wil hebben.

  • Allerhandestickers zijn altijd aan te passen in vorm, kleur, opmaak of afmeting!
  • Uw eigen tekst laten verwerken naar een sticker?  Wij verzorgen altijd eerst voor modeltekening en vrijblijvend prijs opgave.

De allerhandestickers zijn niet geschikt voor gebruik op HR++ glas. Weet je niet zeker of je HR++ glas hebt? Neem voor de zekerheid contact op met de glasleverancier.
 
Plastic Recycling stickers
0 sterren op basis van 0 beoordelingen