Hier niet urineren sticker

De hier niet urineren sticker is een effectieve manier om wildplassen te weren van bepaalde gebieden. De sticker is duurzaam en gemakkelijk te plaatsen.

Lees meer...
Artikelnummer: 972.la48
-: 23

De hier niet urineren sticker is een 20 cm grote sticker die aangeeft dat wildplassen verboden is.

De sticker is geschikt voor binnen en buitengebruik en is voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de sticker goed schoon te maken is en UV-bestendig is.

De sticker is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. De kleefstof is op acrylbasis, waardoor de sticker op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond kan worden aangebracht.

De sticker kan worden gebruikt om wildplassen te weren van bepaalde gebieden, zoals openbare ruimtes, plantsoenen of parken. 

De sticker is verkrijgbaar bij JERMA.nl

Specifieke kenmerken

De hier niet urineren sticker heeft de volgende specifieke kenmerken:

  • Afmeting: 20 cm
  • Materiaal: Vinyl
  • Beschermlaag: Heldere transparante beschermlaag
  • Geschikt voor: Binnen en buiten
  • Kleefstof: Acrylbasis

Voordelen

De hier niet urineren sticker heeft de volgende voordelen:

  • Duidelijke boodschap: De sticker geeft een duidelijke boodschap af dat wildplassen verboden is.
  • UV-bestendig: De sticker is UV-bestendig, waardoor hij niet vervaagt in de zon.
  • Goed schoon te maken: De sticker is goed schoon te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.
  • Kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht: De sticker kan op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond worden aangebracht.

Conclusie

De hier niet urineren sticker is een effectieve manier om wildplassen te weren van bepaalde gebieden. De sticker is duurzaam en gemakkelijk te plaatsen.

Vergelijking met andere stickers

De hier niet urineren sticker is vergelijkbaar met de skateboard verboden sticker en de voetballen verboden verkeersbord sticker. Alle drie de stickers zijn 20 cm groot, gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant en voorzien van een heldere transparante beschermlaag. Alle drie de stickers zijn geschikt voor binnen en buitengebruik en bieden weerstand tegen UV-straling, extreme temperaturen, regen en zonlicht.

Het belangrijkste verschil tussen de drie stickers is de boodschap die ze afgeven. De hier niet urineren sticker geeft aan dat wildplassen verboden is, terwijl de skateboard verboden sticker aangeeft dat skateboarden verboden is en de voetballen verboden verkeersbord sticker aangeeft dat voetballen verboden is.

Deze verschillen kunnen van invloed zijn op de geschiktheid van de sticker voor een bepaalde toepassing. Als je een sticker wilt gebruiken om wildplassen te weren, dan is de hier niet urineren sticker de beste keuze. Als je een sticker wilt gebruiken om skateboarders te weren, dan is de skateboard verboden sticker de beste keuze. Als je een sticker wilt gebruiken om voetballers te weren, dan is de voetballen verboden verkeersbord sticker de beste keuze.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen