Geboorte sticker Hoera een meisje Made withe Love, Rose.

Geboorte raamsticker Hoera een Meisje Made with love compleet met een set hartjes zo laat je zien dat er een meisje is geboren!  kleur rose.

Lees meer...
Artikelnummer: 559.la. 12 love
-: 94

Geboorte raamsticker Hoera een Meisje Made with love compleet met een set hartjes zo laat je zien dat er een meisje is geboren!  kleur rose.

Natuurlijk maken wij haast met het versturen van je bestelling. Deze gaat vandaag of de eerstvolgende werkdag op de post.

Met deze vrolijke raamsticker deel je op een originele manier het nieuws dat jullie gezin is uitgebreid met een dochter!

De sticker bestaat uit twee delen: een tekstgedeelte met de tekst "Hoera een Meisje"

Plus een set van 20 hartjes, deze hebben een afmeting tussen ±17cm en  ±3 cm. hoog.

Het tekstgedeelte is ongeveer 10 cm hoog en de breedte is afhankelijk van de manier waarop je de tekst aanbrengt op het raam. 

Het woord "Hoera" is ongeveer 10 x 31 cm groot.

 De geboorte stickers zijn eenvoudig aan te brengen op elk vlak oppervlak, zoals een raam, deur, meubelstuk of muur. De folie is te verwijderen, maar is niet herbruikbaar.

Voordelen:

  • Originele manier om het geboortenieuws te delen
  • Hoogwaardig vinyl
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Te verwijderen
  • Niet Herbruikbaar
  • Buiten aanbrengen!

Algemene tekst voor een geboorte raamsticker:

Bestel nu een vrolijke geboorte raamsticker en deel het nieuws van de geboorte van jullie dochtertje, zusje, zoon of broertje met iedereen!

Een geboorte is een bijzondere gebeurtenis die je graag met de hele wereld wilt delen. Met een leuke geboorte raamsticker kun je op een opvallende en vrolijke manier aankondigen dat er een nieuw leven is geboren.

Het is een oude traditie die oorspronkelijk uit Duitsland komt. Het begon ooit met een ooievaar in de tuin, maar tegenwoordig zie je leuke geboorte raamstickers hiermee deel je op een vrolijke manier dat er een jongen, of meisje is geboren en iedereen mag het weten!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen