Fahrrädern und Mopeds verboten Aufkleber

Fahrrädern und Mopeds verboten Aufkleber

Lees meer...
Artikelnummer: 1009DE.la61
-: 23

Verboden fietsen, brommers te parkeren verkeersbord sticker.

De afmeting van deze grote sticker is: 17,5x25cm

Levering: Je bestelling wordt vandaag of de eerst volgende werkdag als brievenbus post verzonden.

De tekst "Verboden fietsen, brommers te parkeren" is de tekst die aangeeft dat het verboden is om fietsen en brommers te parkeren op de plaats waar de tekst is geplaatst.

De tekst is duidelijk herkenbaar door het gebruik van het verkeersbordsymbool voor "verboden om fietsen en brommers te plaatsen". De tekst is in heldere kleuren uitgevoerd, waardoor deze goed zichtbaar is.

De sticker is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Dit komt doordat de sticker is gemaakt van vinyl, een materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden.

De sticker is voorzien van een transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de sticker goed schoon te maken is en beschermt de sticker tegen beschadiging.

De sticker is gemaakt van vinyl met een zelfklevende achterkant. Dit maakt het aanbrengen van de sticker eenvoudig. De sticker is voorzien van luchtkanaaltjes, waardoor luchtbellen eenvoudig kunnen worden verwijderd.

De sticker is bestand tegen chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40 tot 120 graden Celsius), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof van de sticker is op acrylbasis. Dit maakt het mogelijk om de sticker op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond aan te brengen.

De stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer vervaardigd. JERMA.nl kan elke tekening omzetten naar een sticker in iedere gewenste vorm en afmeting. [email protected]  

De tekst kan worden gebruikt op verschillende plaatsen, zoals:

  • Voor de ingang van een winkel of bedrijf
  • Op een parkeerplaats
  • In een gang of hal

De tekst helpt om ongewenst parkeren van fietsen en brommers te voorkomen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen