Geboortesticker op raam met tros Ballonnen en natuurlijk de naam van de Baby.

Geboortesticker op raam met tros Ballonnen en natuurlijk de naam van de Baby. Super vrolijke geboorte sticker voor aan de buitenzijde van de raam. Het vogeltje en de tekst kun je in de gewenste kleur bestellen en de Naam kun je natuurlijk ook opgeven...

Lees meer...
€29,95 Incl. btw
Merk:
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: WD 201701
-: 40

Geboortesticker op raam met tros Ballonnen en natuurlijk de naam van de Baby.


Super vrolijke geboorte sticker voor aan de buitenzijde van de raam.
Het vogeltje en de tekst kun je in de gewenste kleur bestellen en de Naam kun je natuurlijk ook opgeven.
-

  • Afmeting: 58 cm breed X 47 cm hoog. 
  • De hoofd letter van de naam is ± 8 cm.
  • Deze geboorte sticker is in tegenstelling tot het overige assortiment geboortestickers niet in spiegelbeeld te bestellen.
  • De achterzijde van deze sticker niet gekleurd (zwart).
Super snelle levering uit EIGEN atelier!!

New Born | Is de ooievaar bij u langs geweest? Dan zijn onze New Born decoraties echt iets voor u. Of het nu gaat om een mooie decoratie serie om de babykamer helemaal af te maken, of om een leuke manier om uw heuglijke nieuws met de buurt te delen, de New Born decoraties hebben het allemaal.

Heb je zelf een leuk idee voor een geboorte sticker of babykamer decoratie? Laat ons met je meedenken wie weet kunnen wij jouw idee dan omzetter naar een originele en unieke decoratiesticker. En een prijsopgave is bij ons altijd vrijblijvend en gratis! 
 
Super vrolijke geboorte sticker voor aan de buitenzijde van de raam. Het vogeltje en de tekst kun je in de gewenste kleur bestellen de Naam kun je ook opgeven.
Geboorte sticker: geboorte sticker,geboortesticker,geboren sticker,raamsticker baby,raamsticker geboorte,naamsticker,naam stikker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen