voetbal muurstickers met je naam

Kinderkamer decoratie Voetbalstickers set van van 4 ballen met strips. Compleet met de naam van jouw club en natuurlijk ook nog je eigen naam. Afm. ballen met de actie strepen ± 14 x 35 cm. De tekst is 5 cm. hoog

Lees meer...
€13,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 2019.143
-: 23

Kinderkamer decoratie

Voetbalstickers set van van 4 ballen met strips. Compleet met de naam van jouw club en natuurlijk ook nog je eigen naam. In een kleur naar keuze!

  • Afmeting van de ballen a,b,c,d met de actie strepen is ± 14 x 35 cm. groot
  • De Hoofdletters van de tekst is 5 cm. hoog (de breedte van de tekst is afhankelijk van de tekst)
  • .
  • LET OP bij het opgeven van de tekst / naam deze nemen wij letterlijk over ook het gebruik van Hoofdletters nemen wij over van de opgave.

Ben je opzoek naar een snelle voetbalsticker van jouw club dan is deze voetbal decoratie sticker misschien wel wat je zoekt. Deze decoratie sticker kun je in een kleur kiezen en met de toevoeging van de naam is het helemaal een persoonlijke decoratie sticker geworden.

  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende matte plastic folie.
  • Deze kinderkamer decoratie leger decoratie is aan te brengen op elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond zoals een raam, meubels, of een behangen ondergrond. 

Kinderkamer decoratie Voetbalstickers

muurstickers raamsticker: muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen