Vissen set van 11 decoratie stickers kleur naar keuze

Vissen set van 11 decoratie stickers kleur naar keuze. De JERMA decoraties zijn gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie. Als je de vissen stickers op een raam plakt heb je binnen en buiten een mooi helder gekleurde decoratie sti

Lees meer...
€11,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 2019.161
-: 96

Vissen set van 11 decoratie stickers in een kleur naar keuze te gebruiken als raamsticker of als muursticker.

  • De afmeting van de vissen staat bij de afbeelding vermeld.

Diep in de zee daar kom je deze vissen tegen met deze vissen stickers tover je een kamer of wand om in een grote zee aquarium. De vissen stickers kun je ieder afzonderlijk aanbrengen.

Met deze set decoratie stickers heb je in een keer voldoende decoratie stickers om b.v. een wand, raam, spiegel of je meubels om te toveren in een speels geheel.

Kies de kleur die het beste bij je past er staan 25 verschillende kleuren voor je klaar.

De JERMA decoraties zijn gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.

Als je de vissen stickers op een raam plakt heb je binnen en buiten een mooi helder gekleurde decoratie sticker. (Zo kun je deze vissen ook leuk gebruiken als douchecabine sticker)

De decoratie stickers zijn aan te brengen op elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond zoals een raam, meubels de deuren maar ook zeer geschikt voor op behang of een geschilderde wand.

Een saaie kinderkamer, dat kun je met de producten van JERMA decoraties eenvoudig manier voorkomen.

Samen met de decoraties stickers van JERMA decoraties en ons huismerk Walldecor hoeft dit niet al te duur te zijn.

JERMA decoraties heeft een ruim assortiment en al sinds 1991 ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van decoratie stickers. Met ons eigen merk Walldecor verander je binnen een paar minuten het hele aanzicht van je slaap-, speelkamer.

En kies je een van de JERMA decoraties waarin je eigen naam is verwerkt dan is het helemaal jouw eigen decoratiesticker.

JERMA decoraties heeft een ruim assortiment stickers, waardoor er ook voor jou en kinderen de perfecte sticker tussen zit.

De stickers kun je kiezen in veel kleurcombinaties deze zijn vrolijk en smaakvol.

JERMA decoraties heeft verschillende lijnen voor jongens en meisjes en volwassenen. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen