Snelheidssticker zwart/wit max. 90 km 20 cm groot.

Snelheid Sticker
Vrachtwagen maximale snelheid sticker 90 km. per uur zwart wit.

Afmeting 20 cm. groot.

Lees meer...
Artikelnummer: 2020.793.la30
-: 35

Snelheid Sticker

Vrachtwagen maximale snelheid sticker 90 km. per uur zwart wit.

Afmeting 20 cm. groot.

Snelheid Stickers voor vrachtwagens zijn verplicht in verschillende landen in Europa. Voor Nederland, België, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Frankrijk worden verschillende soorten snelheidsstickers en achter markeringen gebruikt.

De te gebruiken snelheid sticker verschillen per land.

Omdat een vrachtwagen meerdere landen doorkruist, zitten er vaak meerdere stickers achterop de truck.

Het gaat niet om een Europese wetgeving, elk land bepaalt zelf wat de maximale snelheid van het vrachtverkeer is. Zo moet een vrachtwagen in Italië verplicht 2 stickers hebben.

Voor extra UV bescherming en tegen beschadiging worden de stickers voorzien van een transparante beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat de stickers goed schoon zijn te maken met elk niet bijtend schoonmaakmiddel.

Alle Allerhande stickers zijn gemaakt van Vinyl met een zelfklevende achterkant welke voorzien is van lucht kanaaltjes waardoor aanbrengen zonder luchtbellen eenvoudig is. Een eventuele luchtbel wrijf je door de luchtkanaaltjes eenvoudig onder de sticker uit.

Deze stickers bieden weerstand aan chemische producten en solventen, extreme temperaturen (-40>120), regen en zonlicht en mechanische invloeden.

De kleefstof is op acrylbasis zo kan de sticker aangebracht worden op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen harde ondergronden.

Allerhande stickers worden door JERMA.nl in eigen beheer vervaardigd. Zo kunnen wij elke tekening omzetten naar een sticker dit in iedere gewenste vorm en afmeting. Stel je vraag een prijsopgave is altijd gratis en verplicht je tot niets.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen