Walltastic (fotobehang) - Safari Vrolijke Jungle Dieren Fotobehang

Op Safari met deze vrolijke Dieren uit de Jungle Fotobehang, posterbehang. Ben je een liefhebber van de natuur dan weten wij bijna zeker dat je dit posterbehang mooi zult vinden. afmeting is ca. 244 cm. hoog en 305 cm. breed.

Lees meer...
Artikelnummer: 45255
-: 40

Op Safari met deze vrolijke Dieren uit de Jungle Fotobehang, posterbehang.
-
Ben je een liefhebber van de natuur dan weten wij bijna zeker dat je dit posterbehang mooi zult vinden. De dieren zijn op een meer dan leuke vrolijke manier getekend. Probeer maar eens te kijken welke dieren je herkend.
-
Breng het fotobehang aan en je hebt een schitterende basis voor de verdere inrichting van b.v. de slaapkamer of speelzaal.

  • De totale afmeting is ca. 244 cm. hoog en 305 cm. breed.
  • Vergroten is niet mogelijk, inkorten kan met een scherp mes of schaar.
  • Het decoratie behang bestaat uit 12 stukken van elk 50 cm. breed en 122 cm. lang.
  • Geen lange stukken zo is het eenvoudiger te verwerken.
  • Het foto behang brengt u aan met behanglijm voor zwaar papier zoals de behanglijm van Perfax kleur paars (niet inbegrepen)
  • -
  • Opmerking: Walltastic fotobehang wordt direct vanuit het centraal magazijn aan u verzonden, de levertijd kan oplopen tot ± 3 werkdagen.

Bekijk de instructievideo van Walltastic via deze link: link naar video

-

MEEST GESTELDE VRAGEN:

Hoeveel behang stukken heeft Walltastic? Walltastic wordt geleverd in 12 stukken, en wordt opgerold verzonden in een koker en/of bij uw bestelling met andere artikelen toegevoegd.

Wat is de afmeting van het Walltastic fotobehang? Exacte afmeting is H 243,8 cm x B 304,8 cm. opgedeeld in 12 handig te verwerken delen van ieder 50,8 cm x 121,9 cm.

Is er een andere maat verkrijgbaar? Nee vergroten is niet mogelijk, inkorten kan met een scherp mes of schaar.

Wat voor soort lijm moet ik gebruiken? Voor de lijm gebruikt u bijvoorkeur de behangerslijm van het merk Perfax behangplaksel kleur paars Deze lijm is in vrijwel elke bouwmarkt verkrijgbaar.

Kunt je Walltastic schoon maken? Maak gebruik van een vochtige doek om Walltastic schoon te maken.

Moet ik de muur voorbereiden, voordat ik Walltastic er op plak? Nee dat hoeft in principe niet, je kunt het plakken over bestaand behang, zorg er wel voor dat het geen hobbels o.i.d. op de muur aanwezig zijn. Hoe strakker de ondergrond des te beter is het eindresultaat.  Een schone vlakke wand geeft het beste resultaat.

Walltastic Decoratie stickers: muursticker, kinderkamer decoratie,babykamer idee,plakkers, muurschildering,plakplaatjes,dinosaurus sticker,dierenstickers,fotobehang,kinderkamer idee,muurplakkers,grote stickers,goedkope stickers,kinderkamer tip
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen