Maximumsnelheid sticker 30 km

Sticker verkeersbord met de maximum snelheid afmeting sticker Ø 20 cm. Is dit niet het model of snelheid dat u zoekt geen probleem elke andere uitvoering is mogelijk!

Lees meer...
€8,99 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 2018.102.30km la03
-: 143

Sticker verkeersbord maximum snelheid.  Kies uit 1 van de standaard uitvoeringen. Of laat een sticker naar wens maken.

Afmeting sticker Ø 20 cm.

Verkeersbord stickers met de maximum snelheid worden met de meest moderne apparatuur geprint op een eerste kwaliteit witte glansfolie, welke voorzien wordt van een kunststof beschermlaag zodat je zeker weet dat Allerhandestickers lang mee gaan. 

LET OP is dit niet het model dat u zoekt geen probleem elke andere uitvoering is mogelijk! Stel uw vraag via deze e-mail link: [email protected]

================================================================

Andere raamstickers, deurstickers of logo bestickering bestellen: hoe groot wil je het hebben? Stickers bedrukken we tot een breedte van wel 140 cm en zo lang als je ze maar wil hebben.

  • Allerhandestickers zijn altijd aan te passen in vorm, kleur, opmaak of afmeting!
  • Uw eigen tekst laten verwerken naar een sticker?  Wij verzorgen altijd eerst voor modeltekening en vrijblijvend prijs opgave.

De allerhandestickers zijn niet geschikt voor gebruik op HR++ glas. Weet je niet zeker of je HR++ glas hebt? Neem voor de zekerheid contact op met de glasleverancier.
 
Sticker verkeersbord maximum snelheid zijn in eigen beheer ontworpen en vervaardigt zo kunnen wij ook uw wensen verwerken in de stickers.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen