Vlinder trio raam-, muurstickers set van 3 stuks

Vlinder trio raam-, muurstickers. Deze vlinderdecoraties zijn aan twee zijde mooi van kleur zo kun je ze ook op een raam of spiegel gebruiken. Breng je ze aan op de raam dan is de kleur binnen en buiten mooi helder. Verkrijgbaar in 3 maten, de afmeting is

Lees meer...
€4,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 009.321
-: 37

Vlinder trio raam-, muurstickers set van 3 stuks

Heb je een oppervlak dat wel wat decoratie kan gebruiken dan is deze vlinder set misschien wel wat je zoekt. Deze vlinderdecoraties zijn aan twee zijde mooi van kleur zo kun je ze ook op een raam of spiegel gebruiken. Breng je ze aan op de raam dan is de kleur binnen en buiten mooi helder.

Deze set is leverbaar in 3 verschillende afmetingen en je kunt per vlinder zelf de kleur kiezen zo weet je zeker dat de afmeting en de kleur helemaal bij je passen.
-

  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.  Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • Verkrijgbaar in 3 maten, de afmeting is voor 1 vlinder.
    • Maat S = ± 9 x 7,5 cm. p.st.
    • Maat M = ± 13,5 x 11 cm. p.st.
    • Maat L = ± 18 x15 cm. p.st.

Vlinder trio raam-, muurstickers set van 3 stuks

wanddecoratie stickers meubeldecoratie stickers thema decoraties Roommates herbruikbare kinderkamer stickers: decoraties, decoratie, stickers, muursticker, decoratiestickers, zelfklevende decoraties, raamversiering, muurversiering, behangrand,borderrol, roommates, jerma, droomdecoraties, herbruikbare sticker, plakplaatjes, kinderkamer thema stickers
0 sterren op basis van 0 beoordelingen