Zon muur-, raamsticker kleur naar keuze.

Zon muur-, raamsticker kleur naar keuze. Plak je de zon op de raam dan heb je binnen en buiten een mooie decoratie. Verkrijgbaar in 1 maat.  Maat S = ± 22 x22 cm.

Lees meer...
€6,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 009.308
-: 59

Zon muur-, raamsticker kleur naar keuze-
Altijd een zonnetje in huis het kan met deze decoratie.

Breng juist alleen deze zon aan op de wand of raam en je decoreert op een heel eenvoudige manier ja raam, muur of meubels. Of combineer de zon met de maan en sterren die ook in de webshop staan. Zo maak je van een saaie wand of raam een mooi gedecoreerd plaatje.

De zon decoratie van JERMA heeft als voordeel dat deze helder van kleur zijn en als extra is het materiaal waar de zon decoratie van gemaakt is aan twee zijde helder van kleur. Plak je de zon op de raam dan heb je binnen en buiten een mooie decoratie.

De zon decoratie is te verkrijgen in heel veel kleuren en in de afmetingen, zo is er altijd een die bij je past.

  • De decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.
  • Verkrijgbaar in 1 maat
  • Maat S = ± 22 x 22 cm.

TIP. Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Zon muur-, raamsticker kleur naar keuze

muurstickers raamsticker: zon, zonnetje, maan, ster, sterren muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen