Geboorte raamsticker Waslijn met vogels en naam

Geboorte raamsticker Waslijn met vogels en naam in een kleur naar keuze. Gebruik je deze decoratiesticker als geboorte sticker of ga je hem op de wand van de babykamer plakken. Met deze waslijn sticker is de keus aan jou. Afmeting ±100cm. breed X 57 cm.

€27,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 014.803
-: 24

Geboorte raamsticker Waslijn met vogels en naam in een kleur naar keuze.

Gebruik je deze decoratiesticker als geboorte sticker of ga je hem op de wand van de babykamer plakken. Met deze waslijn sticker is de keus aan jou. 

  • De afmeting van de geboortesticker zoals aangebracht in het voorbeeld ± 100cm. breed X 57 cm. hoog.
  • De afmeting van de hoofdletter is ± 28 cm. hoog.
  • Snelle levering uit eigen atelier !!!

De decoratie wordt in elk afzonderlijk aan te brengen onderdelen gelevert in een kleur naar keuze er staan 25 kleuren voor je klaar zo past er altijd 1 bij jou..

De waslijn decoratie heeft als voordeel dat deze aan twee zijde mooi helder van kleur is plak je de decoratie op de raam dan heb je binnen en buiten een mooie decoratie. 

Je kunt er voor kiezen om de decoratie in spiegelbeeld te bestellen, zo plak je deze aan de binnen kant van de raam en kun je hem buiten lezen.

  • Aan te brengen op vrijwel elke vlakke tot iets gebogen en harde ondergrond zoals een raam, meubels, wanden, of b.v. een behangen of geschilderde ondergrond.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Geboorte raamsticker Waslijn met vogels en naam

muurstickers raamsticker: muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen