JERMA decoraties - Vuurtoren decoratie Raamdecoratie, muursticker.

Vuurtoren decoratie Raamdecoratie, muursticker.

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 012.610
-: 38

Vuurtoren decoratie Raamdecoratie, muursticker.

Verkrijgbaar in 3 maten S, M en L.
-

  • maat S = Alleen de toren is ± 26cm breed en ± 67 cm. hoog in totaal is de afmeting ± 70cm. breed en ± 80 cm. hoog.
  • maat M = Alleen de toren is ± 40cm breed en ± 100 cm. hoog in totaal is de afmeting ± 105 cm. breed en ± 120 cm. hoog.
  • maat L = Alleen de toren is ± 55 cm breed en ± 135 cm. hoog in totaal is de afmeting ± 140 cm. breed en ± 155 cm. hoog.

Wijs met de vuurtoren schepen de weg, de toren wordt geleverd compleet met golven en vogeltjes. Deze JERMA decoratie kun je aanbrengen op de wand maar zeker ook op de raam de decoratie is namelijk aan twee zijde helder van kleur.

  • Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • -
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

Vuurtoren decoratie Raamdecoratie, muursticker.

muurstickers raamsticker: vuurtoren raamversiering wandversiering muurversiering deurstikker muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen