Voetbal Soccer voetbal uit de muur stickers voor op de muur en of meubels en ramen.

Voetbal stickers voor op de muur en de voetbal die door de muur lijkt te gaan deze stickers zijn geschikt voor op de muur en of meubels en ramen.

Lees meer...
€11,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 016.187
-: 39

Voetbal stickers voor op de muur. 

  • Afmeting van de tekst is ± 9,5 cm. hoog en ± 29,5 cm breed
    Afmeting van de voetbal uit de muur is ± 21,5 cm. hoog x 26,5 cm. breed.

Voetbal stickers voor op de muur en de voetbal die door de muur lijkt te gaan deze stickers zijn geschikt voor op de muur en of meubels en ramen.

Met deze decoratie sticker kun je op een heel eenvoudige manier de saaie wand of kast in de kinderkamer omtoveren in een voetbal kamer.

De JERMA decoratie stickers is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie. Welke ook geschikt is om op de raam aan te brengen door dat deze decoratie aan 2 zijde gekleurd is aan de binnen 

 
TIP!
Is dit niet de juiste afmeting? of heeft u een eigen idee voor een decoratie sticker stuur ons een  e-mail met uw vraag wij kijken dan naar de mogelijkheden en zo nodig maken wij voor u een gratis en vrijblijvende prijsopgave.
 
---------------------------------------
JERMA wall stickers give new life to walls, furniture, windows, or anything with a flat surface, really.  Our Wall-, Window decals are easy to apply.
Choose from our wide range of modern, bold designs to fit your personality!

With our JERMA decorative Wall-, WindowsStickers, it is easy to create a new look and change the style of a room in a matter of minutes.
 
Voetbal stickers voor op de muur.
 
muurstickers raamsticker: muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen