Vlinder raam-, muurdecoratiesticker per stuk .

Vlinder decoratie muur -, raamdecoratiesticker per stuk in een kleur naar keuze  te bestellen. Vrolijk je wanden ramen of accessoires eenvoudig op met deze vlinders.  Verkrijgbaar in 3 maten. Maat S = ± 9 x 7,5 cm. Maat M = ± 13,5 x 11 cm. en Maat L = ±

Lees meer...
€1,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 009.322
-: 176

Vlinder decoratie muur -, raamdecoratiesticker per stuk in een kleur naar keuze  te bestellen.

Verkrijgbaar in 3 maten.
Maat S = ± 9 x 7,5 cm.
Maat M = ± 13,5 x 11 cm.
Maat L = ± 18 x15 cm.

Vrolijk je wanden ramen of accessoires eenvoudig op met deze vlinders. 

Heb je een saaie wand of raam dan een vlinder die je kunt kiezen in een kleur die het beste bij je past gebruiken. Deze vlinderdecoratie muur raamstickers zijn leverbaar in 3 afmetingen.(Er is staat ook een set van 3 stuks in de webshop ook deze set kun je kiezen in maat en kleur).

De vlinder decoratiesticker is ook toepasbaar als raamsticker het materiaal waar de decoratie van gemaakt wordt is aan twee zijde mooi en helder van kleur. Zo heb je binnen en buiten een mooie vlinder decoratie.

  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

 

muurstickers raamsticker: vlinder vlinders muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen