Vissen raam-, muursticker trio vissen stickers

Vissen raam-, muursticker trio vissen stickers Vissen set die je als raamdecoratie of wanddecoratie kunt gebruiken complete set van 3 vissen met 60 luchtbellen

Lees meer...
€18,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 000.268
-: 38

Vissen raam-, muursticker trio vissen stickers

Vissen set die je bv als raamdecoratie of wanddecoratie kunt gebruiken complete set van 3 vissen met 60 lucht bellen.

  • Verkrijgbaar in 2 maten.
  • maat S =  Vis A is ±19cm breed - Vis B is ±22cm breed - Vis C = ±18cm hoog
  • maat M = Vis A is ±37cm breed - Vis B is ±33cm breed - Vis C = ±27cm hoog

De JERMA decoratie stickers hebben als speciaal kenmerk dat deze aan 2 zijde helder van kleur zijn als je deze op de ramen aanbrengt is de decoratie binnen en buiten mooi helder van kleur.

De decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Vissen raam-, muursticker trio vissen stickers

muurstickers raamsticker: vissen muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen