Uiltjes trio met je naam kleur naar keuze.

Uiltjes trio met je naam kleur naar keuze er staan 25 kleuren voor je klaar. Afmeting Uil ± 25 cm. breed x 20 cm. hoog. De uil decoratie stickers kun je zowel op de wand als de raam aanbrengen. De stickers zijn aan twee zijde gelijk van kleur plak je de u

€9,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 013.750
-: 19

Uiltjes trio met je naam kleur naar keuze er staan 25 kleuren voor je klaar. Te gebruiken als raam of muursticker.

  • Afmeting Uil ± 25 cm. breed x 20 cm. hoog.
  • Afmeting tekst. De hoofdletter is 3 cm. hoog.
  • Afmeting 2 overige uiltjes zijn ieder ± 19 cm. breed x 14 cm. hoog. 

De uil decoratie stickers kun je zowel op de wand als de raam aanbrengen. De stickers zijn aan twee zijde gelijk van kleur plak je de uiltjes op de raam dan heb je binnen en buiten een mooi helder gekleurde decoratie.

  • De uiltjes kun ieder per stuk naar eigen idee aanbrengen.
  • Deze uiltjes muursticker set zijn aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Uiltjes trio met je naam kleur naar keuze

muurstickers raamsticker: Set van 3 uiltjes als decoratie sticker zittend op een tak met elke gewenste naam of tekst raamversiering muurversiering muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen