Schaapjes raam-, muursticker duo

Schaapjes raam-, muursticker duo. Deze schaapjes kun je gebruiken op de wand maar ook als raamdecoratie de stickers zijn aan twee zijde helder en mooi van kleur. Verkrijgbaar in 3 maten S en M.  Schaap maat S = 30 x 22 cm.  Lammetje maat S 18 x 18 cm. Sch

Lees meer...
€11,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 015.216
-: 12

Schaapjes raam-, muursticker duo

Deze schaapjes kun je gebruiken op de wand maar ook als raamdecoratie de stickers zijn aan twee zijde helder en mooi van kleur. Ook leuk te combineren met de overige boerderij dieren zoals de varkentjes of paarden.

Verkrijgbaar in 2 maten S, M 
Schaap maat S = 30 x 22 cm.  Lammetje maat S 18 x 18 cm.
Schaap maat M = 45 x 33 cm.  Lammetje maat M 27 x 27 cm.


  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • -
  • Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • -
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP. Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Schaapjes raam-, muursticker duo

muurstickers raamsticker: schaapjes boerderij muurstickers muursticker babykamer raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen