Vliegtuig muur-, raamsticker met wolken

Vliegtuig muur-, raamsticker met wolken. Met de JERMA decoratie stickers maak je van een saaie wand of raam snel en simpel een mooi plaatje. Verkrijgbaar in 2 maten S en M  maat S =35 x 16 cm, maat M =52 x 24 cm

€9,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 013.860
-: 27

Vliegtuig muur-, raamsticker met wolken.

Ga je een verre reis maken? Met de JERMA decoratie stickers maak je van een saaie wand of raam snel en simpel een mooi plaatje.

Verkrijgbaar in 2 maten S en M 

maat S =35 x 16 cm maat M =52 x 24 cm

Dit vliegtuig met de wolken kun je op de muur aanbrengen maar zeker ook op de raam het materiaal is aan 2 zijde helder van kleur. Plak de vliegtuig sticker op je raam dan is deze binnen en buiten mooi helder van kleur.

  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Vliegtuig muur-, raamsticker met wolken.

muurstickers raamsticker: muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen