Vlieger raam-, muursticker met strikjes staart

Vlieger raam-, muursticker met strikjes staart. Vrolijk de ramen of muren eenvoudig op met deze fel gekleurde decoratie sticker. Breng je hem aan op de raam dan is deze binnen en buiten helder en mooi van kleur. De vlieger is verkrijgbaar in 2 maten S en

€9,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 011.610
-: 36

Vlieger raam-, muursticker met strikjes staart.

Vrolijk de ramen of muren eenvoudig op met deze fel gekleurde decoratie sticker. Breng je hem aan op de raam dan is deze binnen en buiten helder en mooi van kleur.

  • De vlieger is verkrijgbaar in 2 maten S en L.
  • maat S = in totaal is de vlieger met staart ± 50 B x 60 Hoog. De vlieger zonder staart is ±27 x 33 cm. 
  • maat L = in totaal is de vlieger met staart ± 100 B x 120 Hoog. De vlieger zonder staart is ±54 x 66 cm. 

Vlieger met lange staart en strikjes en wolken, te gebruiken als wanddecoratie, raamdecoratie sticker.

  • Deze JERMA decoratie sticker is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • De vlieger decoratiesticker is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Vlieger raam-, muursticker met strikjes staart.

muurstickers raamsticker: Vlieger met lange staart en strikjes muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen