Vos raam-, muursticker

Vos raam, muursticker. Een leuke manier om de wanden, meubels of ramen te voorzien van een vrolijk gekleurde decoratiesticker. Afmeting: ± 52 cm. breed X 59 cm. hoog. De slimme vos decoratiesticker kun je zowel op de wand als op de raam aanbrengen.

Artikelnummer: 014.998
-: 31

Vos raam, muursticker

Een leuke manier om de wanden, meubels of ramen te voorzien van een vrolijk gekleurde decoratiesticker.

Afmeting: ± 52 cm. breed X 59 cm. hoog.

De slimme vos decoratiesticker kun je zowel op de wand als op de raam aanbrengen. De vos is aan twee zijde gelijk van kleur, zo heb je binnen en buiten een mooie decoratie.

  • De vos is gemaakt van een permanent hechtende plastic folie. En is na verwijdering niet herbruikbaar.
  • -
  • De vos is aan te brengen op elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en geschilderde wand.
  • -
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Vos raam-, muursticker.

muurstickers raamsticker: muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen