JERMA decoraties - Muurstickers dieren kinderkamer Zebra paardje JERMA decoratie sticker voor het decoreren van de wand, meubels of ramen.

Muurstickers dieren kinderkamer Zebra paardje decoratie sticker voor het decoreren van de wand, meubels of ramen.

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 011.690
-: 40

Muurstickers dieren kinderkamer : ZEBRA paardje muurdecoratie raamdecoratie sticker.

  • Leverbaar in 3 afmetingen S, M en L.
  • maat S = ± 27,5 x 31,5 cm.
  • maat M = ± 41 x47 cm.
  • maat L = ±  55 x 63 cm.

Zebra paardje decoratie sticker voor het decoreren van de wand, meubels of ramen.

Breng je deze Zebra decoratie aan op de raam dan is het grote voordeel dat de JERMA decoratie aan twee zijde mooi helder van kleur is. Zo heb je binnen en buiten een mooi helder gekleurde decoratiesticker.

Het Zebrapaardje kun je heel goed alleen gebruiken maar nog leuker is het om deze decoratie te combineren met de andere dieren decoratiestickers uit de JERMA collectie. Voor je het weet heb je de hele dierentuin in je kamer of speelzaal. 

 

  • Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • -
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

-

Muurstickers dieren kinderkamer Zebra paardje JERMA decoratie sticker voor het decoreren van de wand, meubels of ramen.

muurstickers raamsticker: zebra zebrapaardje muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen