Muursticker walvis Kinderkamer raamsticker, interieurdecoratie.

muur-, raamsticker Walvis Kinderkamer decoratie sticker breng je bijvoorbeeld aan op de raam of de douche cabine. Verkrijgbaar in 3 maten. maat S = ± 31,5 x 16,5 cm. maat M = ± 47 x 24 cm. en maat L = ± 63 x 33 cm.

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 008.117
-: 22
Kinderkamer raamsticker, muursticker walvis.
-
Verkrijgbaar in 3 maten.
maat S = ± 31,5 x 16,5 cm.
maat M = ± 47 x 24 cm.
maat L = ± 63 x 33 cm.
 
Walvis interieurdecoratie. 
De decoratie sticker breng je bijvoorbeeld aan op de raam of de douche cabine, combineer je hem met een van de overige vissen decoraties dan maak je er zo een aquarium van.
 
Deze JERMA In zee zwemmende en water spuitende muursticker Walvis kun je op de wandplakken maar zeker ook op de raam. De decoratie sticker is aan twee zijde mooi helder van kleur zo krijg je binnen en buiten een kleurige decoratiesticker.
 
De walvis is in 3 afmetingen leverbaar zo zit er altijd een muursticker walvis bij die bij jou thuis op de raam of muur past.
-
  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.  Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • -
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.
  • -

============

JERMA wall stickers give new life to walls, furniture, windows, or anything with a flat surface, really.
Our Wall-, Window decals are easy to apply.
Choose from our wide range of modern, bold designs to fit your personality!


With our JERMA decorative Wall-, WindowsStickers, it is easy to create a new look and change the style of a room in a matter of minutes.

Muursticker walvis Kinderkamer raamsticker, interieurdecoratie.

muurstickers raamsticker: raamversiring muurversiering walvis muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen