JERMA decoraties - Muursticker klok afmeting XXL. Super grote wanddecoratie sticker Staande klok.

Muursticker klok afmeting afmeting 200 cm. hoog en 58 cm breed! De decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren een behangen ondergrond

Lees meer...
€59,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 015.018
-: 40

Muursticker klok.

Staande klok van een super afmeting 200 cm. hoog en 58 cm breed!


Wij leveren de decoratie sticker en u zorgt zelf voor het uurwerk, zo combineert u een leuke muursticker met de klok die bij uw kamer past. Of dit nu de kinderkamer of de hal in uw huis is de muursticker klok staat nergens in de weg.
-
Uit de voet van de klok snijden wij de volgende tekst: Zoals het klokje thuis tikt ...., tikt het nergens. Mocht u liever een andere of geen tekst wensen dan kan dit geef de tekst door in het vak opmerkingen dat u tijdens het bestellen te zien krijgt aan ons door.

  • De kleur kiest u zelf, wij hebben er voldoende voor u klaar staan.
  • .
  • Deze JERMA decoraties is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • .
  • De Muursticker klok decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

Muursticker klok afmeting XXL.

muurstickers raamsticker: klok klokken muurklok sticker klokken muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen