Auto raam-, muursticker decoratie

Auto raam-, muursticker decoratie super snel en sportieve sportauto. Met deze auto decoratie sticker maak je van een saaie wand of raam snel en simpel een mooi plaatje. Verkrijgbaar in 3 maten S, M en L. maat S = ±  35 x 16 cm. maat M = ± 52 x 24 cm maat 

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 013.840
-: 38

Auto raam-, muursticker decoratie super snel en sportieve sportauto.

Met deze auto decoratie sticker maak je van een saaie wand of raam snel en simpel een mooi plaatje.

Verkrijgbaar in 3 maten S, M en L.

maat S = ±  35 x 16 cm. maat M = ± 52 x 24 cm maat L = ±  70 x 34 cm.

De auto decoratiesticker kun je op de muur plakken maar zeker ook op de raam het materiaal is aan 2 zijde helder van kleur. Zo heb je voor binnen en buiten een leuke decoratiesticker.

  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar jerma.decoraties@gmail.com (er kan vaak meer dan je denkt)

Auto raam-, muursticker decoratie

muurstickers raamsticker: Sportwagen raamdecoratie, meubeldecoratie, wanddecoratie sticker muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen