JERMA decoraties - Maan decoratie sticker voor op ramen wanden of meubels.

Maan decoratie. Breng juist alleen deze maan aan op de wand of raam en je decoreert op een heel eenvoudige manier ja raam, muur of meubels. Of combineer de maan met de zon of sterren die ook in de webshop staan. Zo maak je van een saaie wand of raam een m

Lees meer...
€2,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 009.309
-: 12

Maan decoratie raamdecoratie sticker, muurdecoratiesticker.
-
Breng juist alleen deze maan aan op de wand of raam en je decoreert op een heel eenvoudige manier ja raam, muur of meubels. Of combineer de maan met de zon of sterren die ook in de webshop staan. Zo maak je van een saaie wand of raam een mooi gedecoreerd plaatje.

De maan decoratie van JERMA heeft als voordeel dat deze helder van kleur is, en als extra is het materiaal waar de maan decoratie van gemaakt is aan twee zijde helder van kleur.

Plak je de maan op de raam dan heb je binnen en buiten een mooie decoratie.

De maan decoratie is te verkrijgen in heel veel kleuren en in 3 afmetingen, zo is er altijd een die bij je past.
-
De decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
-
Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

  •  
  • Leverbaar in 3 maten.
  • Maat S = ± 13 x 17 cm.
  • Maat M = ± 19,5 x 25,5 cm.
  • Maat L = ± 26 x 34 cm. 

Maan decoratie raamdecoratie sticker, muurdecoratiesticker.

muurstickers raamsticker: zon, maan, ster,sterren, muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen