Maan muur-, raamsticker kleur naar keuze.

Maan muur-, raamsticker kleur naar keuze. Plak je de maan op de raam dan heb je binnen en buiten een mooie decoratie. Leverbaar in 2 maten. Maat S = ± 13 x 17 cm. Maat M = ± 19,5 x 25,5 cm.

Lees meer...
€4,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 009.309
-: 110

Maan muur-, raamsticker kleur naar keuze.
-
Breng juist alleen deze maan aan op de wand of raam en je decoreert op een heel eenvoudige manier ja raam, muur of meubels. Of combineer de maan met de zon of sterren die ook in de webshop staan. Zo maak je van een saaie wand of raam een mooi gedecoreerd plaatje.

De maan decoratie van JERMA heeft als voordeel dat deze helder van kleur is, en als extra is het materiaal waar de maan decoratie van gemaakt is aan twee zijde helder van kleur.

Plak je de maan op de raam dan heb je binnen en buiten een mooie decoratie.

De maan decoratie is te verkrijgen in heel veel kleuren en in 2 afmetingen, zo is er altijd een die bij je past.
-
De decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

  • Leverbaar in 2 maten.
  • Maat S = ± 13 x 17 cm.
  • Maat M = ± 19,5 x 25,5 cm.

TIP. Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Maan muur-, raamsticker kleur naar keuze

muurstickers raamsticker: zon, maan, ster,sterren, muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren op basis van 0 beoordelingen