Laundry muursticker, This Home is Filled with love & Landry

Laundry muursticker, This Home is Filled with love & Landry. Plakbare muurtekst (verkrijgbaar in de maat M of L) voor op de wand of kastdeur in je wasruimte. Zo decoreer je op eenvoudige wijze je wasmachine kamer. De kleur van de Laundry test kun je zelf

€11,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 514.820
-: 32

Laundry muursticker, This Home is Filled with love & Landry.

Plakbare muurtekst (verkrijgbaar in de maat M of L) voor op de wand of kastdeur in je wasruimte. Zo decoreer je op eenvoudige wijze je wasmachine kamer. De kleur van de Laundry test kun je zelf kiezen er staan 25 kleuren voor je klaar.

De afmeting van de tekst in cm. zoals aangebracht op afbeelding.

Maat M ±36 breed x 30 hoog. Maat L ±70 breed x 58 hoog.
  • .
  • De tekst is gemaakt van een 1e klas permanent hechtende dubbelzijdig gekleurde plastic plak folie. (zo weet je zeker dat de kleur mooi blijft)
  • De folie waarvan de laundry tekst is gemaakt heeft een mat oppervlak zodat zonlicht of de verlichting niet hinderlijk gaan blinken.
  • De laundry tekst is aan te brengen op elke vlakke tot iets gebogen harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand. 
  • De tekst wordt altijd voorzien van een applicatietape zodat aan brengen van de tekst eenvoudig is.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Laundry muursticker, This Home is Filled with love & Landry.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen