JERMA decoraties - Kinderkamerdecoratie Uil Eekhoorn, Vogelhuisje en je naam in 2 kleurcombinaties Pink/Blue

Kinderkamerdecoratie Uil Eekhoorn, Vogelhuisje en je naam aan te brengen op de wand, meubels of raam. Het kunststof materiaal waar deze decoratie van gemaakt is heeft als voordeel dat het aan twee zijde helder van kleur is. Plak je de decoratie aan op de

Lees meer...
€12,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 013.900
-: 23

Kinderkamerdecoratie Uil Eekhoorn, Vogelhuisje en je naam keuze uit 2 kleur combinaties Blauw of Rose

Afmeting Uil met tekst is ± 56 cm. breed x 38,5 cm. hoog.
De voornaam is 5 cm. hoog, de datum is 3 cm. hoog. (of een andere tekst)

Deze kinderkamerdecoratie uil is aan te brengen op de wand, meubels of raam. Het kunststof materiaal waar deze decoratie van gemaakt is heeft als voordeel dat het aan twee zijde helder van kleur is. Plak je de decoratie aan op de raam dan heb je binnen en buiten een mooie helder gekleurde decoratie.

Je kunt uit twee uitvoeringen kiezen blauw of rose. Ook kun je een datum en naam doorgeven zo wordt het een heel persoonlijke decoratie. Wil je twee andere tekst opgeven dan mag dit natuurlijk ook. 

 

  • De JERMA decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • -
  • Met de meegeleverde handleiding is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.
  • model 1 is in blauwe kleuren en model 2 is met de rose kleuren.

 

Kinderkamerdecoratie Uil Eekhoorn, Vogelhuisje en je naam keuze uit 2 kleurcombinaties Blauw of Rose

muurstickers raamsticker: uil muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen