Beer slaapt raam-, muursticker kinderkamer decoratiesticker

Beer slaapt raam-, muursticker kinderkamer decoratiesticker. Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand. Verkrijgbaar in

€9,95 Incl. btw
+ -
--- Bestel nu ! ---
Artikelnummer: 008.120
-: 20

Beer slaapt raam-, muursticker kinderkamer decoratiesticker

Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

 • Verkrijgbaar in 3 afmetingen S, M en L.
  maat S = ± 30 x 20 cm.
  maat M = ± 45 x 30 cm.
  maat L = ± 60 x 40 cm
 •  
 • Deze JERMA decoratie is aan twee zijde helder van kleur als je het beertje op de raam aanbrengt heb je een decoratie die binnen en buiten een mooi helder van kleur is.
 • -
 • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

TIP: Heb je zelf een idee voor een decoraties sticker? laat ons dit weten samen maken we er iets moois van. mail je idee naar [email protected] (er kan vaak meer dan je denkt)

Kinderkamer decoratie stickers. Slapende beer. Toepasbaar als raam of muursticker.

muurstickers raamsticker: beer beertje raamversiering muurversiering muurstickers muursticker muurstikkers muurstikker raamsticker raamstickers kinderkamerstickers kinderkamrstikkers stikker sticker
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen